Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/florivid/domains/florivida.com/public_html/includes/mysql.dal.php on line 18
Florivida Homes and Investments | Wat doen wij voor u?
 

Wat doen wij voor u?

Florivida is een zogenaamde ‘buyers broker’. Wij treden dus voor u op als aankoopmakelaar. Dit kan voor elk willekeurig onroerend goed zijn, waar dan ook in Florida. Wij hebben derhalve ook geen banden met verkopende partijen zoals projectontwikkelaars of verkopende makelaars. Uw belang is ons belang!
De woningen die u op onze website ziet zijn slechts voorbeelden van woningen die er zoal te koop zijn in Florida. Deze woningen zijn echter wel woningen die wij aanbevelen door de goede bouwkwaliteit, de locatie, de status van de projectontwikkelaar en het te verwachten 'return on investment'.
 
Als aankoopmakelaar rekenen wij voor onze inspanningen in principe geen kosten. In de Verenigde Staten wordt de 'buyers broker' namelijk betaald door de verkopende partij. Dit is niet het geval als een woning of kavel wordt verkocht ‘buy owner’. De eigenaar van het onroerend goed heeft dan geen verkopend makelaar die met ons zijn commissie kan delen. Wij vragen in dat geval een commissie van 4% aan u.
 
Aangezien Florivida een eigen accountants en administratie kantoor in huis heeft begeleiden wij u zowel tijdens de aankoop als daarna.
Wij begeleiden u bij het totale aankoopproces van de bezichtigingen tot en met het sluiten van de contracten. Tevens adviseren wij u bij de fiscale, financiele en juridische zaken omtrent de aankoop. Dit hoort allemaal bij onze service.
Bent u op zoek naar een woning of heeft u zelf al een woning op het oog? Maak dan kostenloos gebruik van de diensten van Florivida.